banner telefoni naslovna

Завршена замена сијалица јавне расвете

Кроз пројекат јавно-приватног партнерства у Прибоју, ових дана, завршена је замена досадашњих сијалица јавне расвете, савременијим и економичнијим ЛЕД сијалицама. Укупно је замењено 1984 сијалице, које ће, уз декоративни ефекат и дужи век трајања, донети и значајне уштеде у општинсkом буџету.

Опширније...

Степениште за већу безбедност пешака

Један дугогодишњи саобраћајни проблем грађана прибојског приградског насеља Рабреновац, решава се ових дана. Кретње пешака из овог насеља ка центру Старог Прибоја, који је удаљен свега два километра , до сада се углавном одвијало поред магистралног, односно државног пута Увац – Прибој, где нема тротоара, нити других адекватних површина за њихово безбедно кретање. Отуда је на овом потезу бивало и саобраћајних незгода у којима су учествовали и пешаци, па чак и са смртним исходом.

Опширније...

Почели радови на постављању плутајуће еко баријере на Потпећком језеру

Како би се заштитио даљи ток Лима и пре свега акумулација ХЕ Потпећ, од плутајућег отпада, који угрожава, туристички бисер Прибоја - Рибарско насеље на Потпећком језеру, општина Прибој финансираће пројекат „Постављање еко плутајуће баријере“, која ће зауставити даљи пролаз отпада који нам стиже из горњег тока Лима, а потом ће се исти уклањати са Лима и одвозити на депонију.

Опширније...

Јавни оглас о отуђењу непокретности из јавне својине Општине Прибој путем прикупљања писмених понуда

На основу решења председника Општине Прибој 03 број: 06-9/2020 од 29.01.2020. године и закључка Општинског већа Општине Прибој 02 број 350-8/2020 од 09. 03. 2020. године,  објављује се Оглас о отуђењу непокретности из јавне својине Општине Прибој путем прикупљања писмених понуда

Опширније...

Нове мере Штаба за ванредне ситуације

Епидемиолошка ситуација у општини Прибој је значајно повољнија него пре четири недеље, када је 6. јула 2020. године уведена ванредна ситуација, оцењено је на седници Општинског Штаба за ванредне ситуације, која је одржана у среду, 5. августа.

Опширније...

Нови асфалт у Годуши

У општини Прибој почетком августа настављеноје асфалтирање планираних путних праваца, по програму из прошле године. Тако су Путеви Ужице у уторак, 4.августа асфалтирали деоницу пута у Годуши за Пуриће, у дужини од 200 метара, а асфалтирана је и критична деоница од 150 метара пута за Међуселце, Доловце и Лаковиће, коју су сами финансирали грађани.

Опширније...

Асфалт на Зеленцу

У понедељак, 3.августа 2020.године асфалтирана је критична деоница пута у улици Четврте крајишке бригаде, у приградском насељу у старом делу Прибоја.

Опширније...

Донација медицинске опреме и нови медицински радници у прибојском здравству

Прилично тешка епидемиолошка ситуација у општини Прибој, која улази у четврту седмицу, покренула је велики број појединаца и организација да својим донацијама помогну прибојском здравству у борби са Covidom 19. Многи од њих нису желели да се та њихова хуманост и солидарност јавно истиче.

Опширније...

Оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Прибој у 2020. години

Расписује се оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Прибој 2020 - I круг.

Опширније...

Нови изглед Пање Главе

У приградском насељу Прибоја, Пања Глава, овог лета урађено је много на побољшању путне инфраструктуре, стварању бољих услова за спортисте, рекреативце али и љубитеље природе.

Опширније...

Асфалт кроз Мажиће, Пантовиће и Ћирковиће

Ових дана поправљен је асфалтни пут према школи у прибојској МЗ Мажићи, укупне дужине 1600 метара, а асфалтирано је и 560 метара пута кроз Ћирковиће и Пантовиће у МЗ Бања, као и пут до гробља за ова два села. Средства је обезбедила општина Прибој, а извођач је први пут на асфалтним радовима била фирма Аутопревозник Караџић из Прибојске Бање.

Опширније...

Поткатегорије