banner-mosi2018

Прибоју одобрен пројекат управљања људским ресурсима

Општини Прибој додељен је пакет подршке за унапређење функције управљање људским ресурсима у оквиру друге фазе заједничког пројекта Европске уније и Савета Европе "Управљање људским ресурсима у локалној самоуправи".

Опширније...

Државни секретар Нерић у Прибоју

У Прибоју је у радној посети у петак 15. новембра боравио Ненад Нерић, државни секретар за рад и запошљавање, борачку и социјалну политику. Суштина посете био је обилазак локалних услуга социјалне заштите и разматрање планова за формирање нове установе за пружање услуга социјалне заштите локалног карактера.

Опширније...

Први школски радио "Вук"

Канцеларија за младе Прибој, према раније постигнутим договорима, испунила је обећање и својом новом донацијом употпунила неопходну опрему за оснивање првог школског радија у овом крају, Школског радија "ВУК" у ОШ „Вук Караџић“ у Прибоју.

Опширније...

Прибоју друго место у избору за општину једнаких могућности

Општина Прибој заузела je ДРУГО МЕСТО на избору за ОПШТИНУ/ или ГРАД ЈЕДНАКИХ МОГУЋНОСТИ, у организацији Повереника за заштиту равноправности, уз подршку Амбасаде Краљевине Норвешке.

Опширније...

Дан отворених врата у МЕТШ

Зграда средње Машинско - електротехничке школе у Прибоју потпуно је реновирана заједно са О.Ш. "Десанка Максимовић". Реконструкција је трајала нешто преко годину дана, а коштала је 541,5 милиона динара, док је средства обезбедила Влада Србије преко своје Канцеларије за управљање јавним улагањима.

Опширније...

Свечано отварање реновиране МЕТШ у Прибоју

У Прибоју је на свечан начин и у присуству уважених званица у среду, 6. новембра, предата на употребу реновирана зграда МЕТШ која је засијала у новом сјају, јер је осим зидова на згради све друго у потпуности ново.

Опширније...

Емисија "Побратими из Прилужја у Прибоју"

Последњих дана октобра у Прибоју је боравила делегација братске општине Прилужје са Косова и Метохије. У питању је највећа српска енклава на централном Косову коју већ две године организовано помаже општина Прибој, да њени житељи опстану и остану на светој српској земљи.

Опширније...

Сећање на погинуле борце

На годишњицу откривања спомен обележја у Новом Прибоју погинулим борцима у ратовима од 1991. до 1999. године, Удружење ратних војних инвалида и породица погинулих бораца Прибој и ове године 4. новембра у присуству родбине, представника локалне самоуправе, Војске Србије, републичке организације РВИ и ППБ и борачких удружења из Србије и Републике Српске, положили су венце и цвеће на спомен облежје, оживели успомене и драга сећања на јунаке, наше суграђане, који су свој живот дали за ову земљу и слободу њених грађана.

Опширније...

Почели радови на асфалтирању пута Сјеверин - Сртмац

У присуству великог броја мештана, челника локалне самоуправе и представника извођача радова у петак, 1. новембра, и званично су отпочели радови на асфалтирању уговорене деонице пута Сјеверин - Стрмац .Ради се о деоници од 10,2 километара, а тренутно је у захвату деоница од 3 километра и 80 метара, од краја досадашњег асфалта односно од Ахметовине, па готово до моста у Забрђу. Ширина пута биће 3,5 метара.

Опширније...

Завршена замена водоводне и хидрантске мреже у Слободној зони Прибој

У Слободној зони Прибој, у петак 1. новембра, како је и било и предвиђено динамиком радова, завршена је реализација пројекта "Реконструкција постојеће и изградња нове водоводне и хидрантске мреже у Слободној зони Прибој". Пројекат је вредан 349.668 евра, а финасирала га је Европска унија преко програма ЕУПРО, док је Општина Прибој учествовала са 20% средстава.

Опширније...

Спортске игре младих у посети руководству општине Прибој

На позив Спортског савеза Прибој, Спортске игре младих узеле су учешће на Малом сајму спорта у Прибоју, а посету нашем граду руководство игара искористило је да направи радни састанак са челним људима Општине Прибој и Спортског савеза Прибој. Састанак је одржан јуче, 31. октобра, у канцеларији Председника општине Прибој.

Опширније...

Поткатегорије