slideshow04

Vesti

Saopštenje za bivše radnike FAP Korporacije a.d. Priboj

Obaveštavaju se bivši radnici FAP-a da potpisivanje sporazuma između 745 akcionara izdavaoca KORPORACIJA FABRIKA AUTOMOBILA PRIBOJ AD PRIBOJ počinje 29.03.2019. godine i traje do 05.04.2019. godine.

Potrebno je da radnici:

1. uplate novčani ulog u iznosu od 4.500,00 dinara u Banca Intesa na račun Udruženja za zaštitu radnika FAP-a „Radnik nije rob” broj žiro računa: 160-537309-95;
2. sa dokazom o izvršenoj uplati dođu u kancelariju mesne zajednice Novi grad (kancelarija u zgradi gde je AMSS, ulaz sa druge strane) gde će predati kopiju uplatnice;
3. nakon toga odlaze kod javnog beležnika sa potvrdom izdatom od strane Udruženja, ličnom kartom i 360,00 dinara (troškovi overe potpisa koji se plaćaju kod javnog beležnika) kako bi potpisali sporazum.

Radnici koji nisu u mogućnosti da lično potpišu sporazum kod javnog beležnika, isto mogu učiniti preko punomoćnika, davanjem pisanog punomoćja overenog kod javnog beležnika.
Lica koja su nasledila akcije moraju imati pravosnažno rešenje o nasleđivanju.
Izdavanje potvrda u kancelariji mesne zajednice i potpisivanje sporazuma kod javnog beležnika obavljaće se svakog radnog dana u periodu od 9 do 17 časova.