slideshow04

Vesti

KONKURS: Javni poziv za Program subvencija za samozapošljavanje i Program javnih radova 2019

Opština Priboj u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje raspisuje Javni poziv za Program subvencija za samozapošljavanje i Program javnih radova, a u skladu sa planiranim merama aktivne politike zapošljavanja.

Subvencija za samozapošljavanje namenjena je nezaposlenima koji se vode na evidenciji Ispostave Priboj Filijale Prijepolje Nacionalne službe za zapošljavanje i imaju završenu obuku za razvoj preduzetništva. Za ovaj program izdvojeno je 3.000.000,00 dinara iz budžeta Opštine Priboj dok je isto toliko sredstava izdvojila i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Program javnih radova namenjen je radnom angažovanju prvenstveno teže zapošljivih nezaposlenih lica, nezaposlenih osoba sa invaliditetom i nezaposlenih u stanju socijalne potrebe u skladu sa Nacionalnim akcionim planom zapošljavanja za 2019. godinu i LAPZ-om radi očuvanja i unapređenja radnih sposobnosti nezaposlenih i nezaposlenih osoba sa invaliditetom, kao i radi ostvarivanja određenog društvenog interesa. Za ovaj program zapošljavanja izdvojeno je 3.000.000,00 dinara iz budžeta Opštine Priboj, a Nacionalna služba za zapošljavanje takođe je izdvojila 3.000.000,00 dinara.

Javni pozivi su otvoreni od dana objavljivanja na oglasnim tablama i sajtovima Opštine Priboj i NSZ – Filijala Prijepolje do 31.07.2019. godine za Program subvencija za samozapošljavanje, odnosno do 14.06.2019. godine za Program javnih radova.

Dodatne informacije i sve obrasce zahteva/prijava poslodavci mogu dobiti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje - Ispostava Priboj.

Javni poziv za realizaciju programa subvencija za samozapošljavanje u 2019. godini možete preuzeti ovde.
Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na području opštine Priboj u 2019. godini možete preuzeti ovde.

konkurs za fasade