slideshow04

Vesti

XII Međunarodni limski biatlon

I ove godine očekuje vas nezaboravna avantura na reci Lim. Opština Priboj i Turistička organizacija po dvanaesti put za redom organizuju tradicionalni međunarodni Limski biatlon na deonici Priboj – Rudo – Setihovo. Startuje sa 13. jula u 11 časova sa Limskog keja u novom delu grada.

Ova jedinstvena turistička manifestacija svake godine okuplja preko hiljadu učesnika iz Srbije, BiH i ostalih zemalja u okruženju. One koji se ohrabre da učestvuju u ovoj avnturi očekuje rafting, spust čamcima niz reku Lim u dužini od 33 kilometra i rekreativna biciklistička trka. Uživanje u prirodnim lepotama drinsko – limskog kanjona dovoljan je razlog da i vi budete deo ove manifestacije!

U sklopu Limskog biatlona organizuje se i prateća manifestacija “Lim fest” koja će u svom dvanaestom izdanju ugostiti renomiranie izvođače na koncertima koji će se održati na Trgu Fapa. U subotu 13. jula od 21 čas nastupa Balkanika, u nedelju 14. jula Željko Joksimović i u ponedeljak, takođe od 21 čas za posetioce će nastupiti rok sastav Riblja čorba.

Sredstva za organizaciju 12. Limskog bijatlona i Lim festa obezbedili su Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija. Prema najavama iz Turističke organizacije Priboj za sve učesnike pripremljena je kompletna bezbedonosna oprema i licencirano obezbeđenje na vodi koje će brinuti o sigurnosti raftera, a zbog međunarodnog karaktera regate i prelaska državne granice tokom manifestacije, apeluje se na sve zainteresovane da svoje kompletne prijave i neophodnu dokumentaciju dostave u prostorije TOP – a, do 12. jula.

lim fest 2019

limski biatlon 2019

rafting 2014