banner-mosi2018

Vesti

Konkurs Visoke tehničke mašinske škole strukovnih studija Trstenik – visokoškolska jedinica u Priboju - drugi konkursni rok

Visoka tehnička mašinska škola iz Trstenika organizuje upis studenata u prvu godinu osnovnih studija u školskoj 2019/2020. godini koji će studirati u visokoškolskoj jedinici u Priboju. Kandidati za upis mogu konkurisati na sledeće studijske programe: proizvodno mašinstvo, drumski saobraćaj i informacione tehnologije. 

I ove godine kao i prethodne, a na osnovu dogovora Opštine Priboj i Visoke tehničke mašinske škole strukovnih studija iz Trstenika, upis studenata nove generacije za školsku 2019/20. u Visokoškolsku jedinicu u Priboju biće besplatan.

Pravo učešće na konkursu za upis na prvu godinu studija imaju kandidati koji su završili trogodišnje ili četvorogodišnje srednje obrazovanje, gimnazije ili tehničke, mašinske struke.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose na uvid ORGINALNA DOKUMENTA, a uz prijavni list (koji se dobija prilikom prijavljivanja) podnose fotokopije sledećih dokumenata: izvod iz matične knjige rođenih,svedočanstva svih razreda završene srednje škole, diplomu (svedočanstvo) o završnom, odnosno maturskom ispitu, dokaz o uplati naknade za polaganje prijemnog ispita (4.000,00 din.) na račun: 840 – 818666 – 73.
Kandidati su obavezni da na polaganje prijemnog ispita ponesu ličnu kartu ili pasoš.

Svi kandidati prijavljeni na konkurs (bez obzira na broj prijavljenih) polažu prijemni ispit iz MATEMATIKE. Sve informacije u vezi sa studiranjem na Visokoj tehničkoj mašinskoj školi strukovnih studija iz Trstenika, kao i zbirku zadataka za pripremu prijemnih ispita, možete pronaći na sajtu ove visokoškolske ustanove.

Drugi konkursni rok:
Prijavljivanje zainteresovanih kandidata za upis obaviće se do 4. septembra 2019. godine.
Polaganje prijemnog ispita održaće se 5. septembra 2019. godine u 11 sati u prostorijama Visokoškolske jedinice u Priboju (Slobodna zona Priboj). Osoba za kontakt: Marija Jaćimović, tel. 0641805760.

visoka skola slobodna zona