slideshow04

Uskoro početak radova na izgradnji atmosferske kanalizacije u ulicama Danila Jaukovića, Rifata Burdževića i Ive Lole Ribara

Vladina Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima finansiraće još jedan projekat na teritoriji opštine Priboj, koji za cilj ima rešavanje dugogodišnjih problema sa kojima se građani susreću. Radi se o projektu izgradnje atmosferske kanalizacije u ulicama Danila Jaukovića, Rifata Burdževića i Ive Lole Ribara.

Procenjena vrednost radova je 9.300.000,00 dinara bez PDV-a, a biranje izvođača zakazano je za 1. mart. Rok za završetak radova je 60 kalendarskih dana, nakon čega će biti trajno rešen dugogodišnji problem sa kišnom kanalizacijom.

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima trenutno finansira četiri projekta na teritoriji opštine Priboj, ukupne vrednosti oko 30 miliona dinara, izgradnju dva mosta prema Sjeverinu, odvodne vode klizišta na Banji i vodovod u Goduši. U fazi priprema je i projekat potpune rekonstrukcije Mašinsko-elektrotehničke škole i OŠ "Desanka Maksimović", ukupne vrednosti oko 407 miliona dinara.

atmosferska kanalizacija stari priboj