slideshow04

Javni poziv razvojnog programa EU PRO za dodelu bespovratne pomoći mikro i malim preduzećima

Evropska unija opredelila je 4,5 miliona evra za podršku preduzetnicima i preduzetnicama i mikro i malim preduzećima, najavljeno je u Aranđelovcu prilikom zvaničnog predstavljanja novog programa EU za lokalni razvoj – EU PRO.

EU PRO ima za cilj da doprinese sveukupnom privrednom i društvenom razvoju 99 lokalnih samouprava u Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu južne i istočne Srbije, saopšteno je iz te organizacije.

Javni poziv koji je objavio EU PRO za podršku mikro i malim preduzećima otvoren je do 6. jula 2018. godine, a pravo učešća imaju preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća registrovana u 99 opština i gradova uključenih u program koja se bave proizvodnjom ili pružaju IT usluge, a osnovana su između 1. januara 2013. i 31. decembra 2017. godine.

Zainteresovani ukoliko su u mogućnosti mogu posetiti jednu od deset info sesija na kojima će se prezentovati detalji poziva – u Šapcu 1. juna, Kragujevcu 4. juna, Kruševcu 5. juna, Kraljevu 6. juna, Novom Pazaru 7. juna, Užicu 8. juna, Smederevu 11. juna, Zaječaru 12. juna, Nišu 13. juna i Leskovcu 14. juna.

Za više informacija i pomoć pri apliciranju građani se mogu obratiti i Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj, u Ulici 12.januara br. 5, pored džamije u starom delu grada.

Popunjen koncept projekta u skladu sa uslovima poziva može se poslati do 6. jula 2018. na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Više informacija o Pozivu svi zainteresovani mogu dobiti na internet stranici programa www.eupro.org.rs.

eupro mala i srednja preduzeca 2018