slideshow04

Održana promocija opštine Sokolac domaćina 56. MOSI 2019. godine

Sinoć je u hotelu "Lim" u Priboju održana promocija opštine Sokolac, domaćina sledećih, 56.Međuopštinskih sportskih igara 2019. godine.

prezentacija sokolac

Pred predstavnicima svih opština učesnica 55. MOSI u Priboju, rukovodstvo opštine Sokolac prezentovalo je sportske, infrastrukturne, turističke i druge potencijale ove opštine, koja će sledeće godine ugostiti sportiste iz tri države regiona.

Načelnik opštine Sokolac, Milovan Bjelica, pozdravljajući sve prisutne zahvalio se domaćinu na gostoprimstvu, rekavši da je Priboj uvek bio dobar domaćin, grad velikih sportista i dobrih ljudi. On je u ime svoje lokalne zajednice izrazio nadu i optimizam u susret 56. po redu MOSI u opštini Sokolac, koja se već vredno priprema za gostoprimstvo, za više od 2000 sportista iz tri države.

"Ogromna je čast i zadovoljstvo, a potom i obaveza, biti domaćin Međuopštinskih omladinskih sportskih igara. Ta obaveza i odgovornost su i veće kada domaćinstvo preuzimamo od Priboja, grada sa velikom sportskom tradicijom, grada velikih sportista i još boljih ljudi", rekao je načelnik Bjelica.

On je podsetio da je Sokolac pre sedam godina dobio pohvale za organizaciju i da su ovu opštinu svi napustili sa zadovoljnim licima, nadajući se ponovnom dolasku, a da je najbolja potvrda toga ponovo ukazano poverenje organizacije 56. MOSI 2019. godine.

"Daćemo sve od sebe da Sokolac svima ostane u sjećanju na divno druženje i sportsko nadmetanje. Da se sklope neka nova trajnja prijateljstva, a da se stara još više učvrste. Vidimo se sledeće godine u Sokocu – srcu Romanije!", poručio je Milovan Bjelica na skupu.

Prisutni su bili u prilici da se sa opštinom Sokolac upoznaju kroz video prezentaciju, koja je na pravi način predstavila sportski duh građana ove opštine u Republici Srpskoj, BiH, ali i sve druge potencijale za organizaciju. Gostima su uručene prigodni pokloni i propagandni materijal.

Opština Sokolac biće domaćin sledećih 56. MOSI, a kako iz ove opštine kažu, poseduju sve sportske, smeštajne i ugostiteljske kapacitete da budu dobri domaćini i organizatori.