slideshow04

Јавни позив развојног програма ЕУ ПРО за доделу бесповратне помоћи микро и малим предузећима

Европска унија определила је 4,5 милиона евра за подршку предузетницима и предузетницама и микро и малим предузећима, најављено је у Аранђеловцу приликом званичног представљања новог програма ЕУ за локални развој – ЕУ ПРО.

ЕУ ПРО има за циљ да допринесе свеукупном привредном и друштвеном развоју 99 локалних самоуправа у Региону Шумадије и западне Србије и Региону јужне и источне Србије, саопштено је из те организације.

Јавни позив који је објавио ЕУ ПРО за подршку микро и малим предузећима отворен је до 6. јула 2018. године, а право учешћа имају предузетници и предузетнице, микро и мала предузећа регистрована у 99 општина и градова укључених у програм која се баве производњом или пружају ИТ услуге, а основана су између 1. јануара 2013. и 31. децембра 2017. године.

Заинтересовани уколико су у могућности могу посетити једну од десет инфо сесија на којима ће се презентовати детаљи позива – у Шапцу 1. јуна, Крагујевцу 4. јуна, Крушевцу 5. јуна, Краљеву 6. јуна, Новом Пазару 7. јуна, Ужицу 8. јуна, Смедереву 11. јуна, Зајечару 12. јуна, Нишу 13. јуна и Лесковцу 14. јуна.

За више информација и помоћ при аплицирању грађани се могу обратити и Канцеларији за локални економски развој, у Улици 12.јануара бр. 5, поред џамије у старом делу града.

Попуњен концепт пројекта у складу са условима позива може се послати до 6. јула 2018. на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

Више информација о Позиву сви заинтересовани могу добити на интернет страници програма www.eupro.org.rs.

eupro mala i srednja preduzeca 2018