slideshow04

КЛЕР - Предавање на тему Конкурса "Покрени се за посао"

У организацији Канцеларије за локални економски развој, у среду 18. децембра у малој сали Дома Културе "Пиво Караматијевић" од 15 часова, одржаће се предавање у вези са актуелним конкурсом нишке невладине организације Енека "Покрени се за посао".

Предавачи на предавању биће представници ЕНЕКЕ из Ниша, а сви присутни грађани моћи ће директно и на лицу места да добију одговоре на питања и недоумице у вези са попуњавањем конкурсног обрасца. Конкурс је расписан 17. октобра и трајаће до 31. децембра ове године. У вези са овим, као и другим конкурсима на националном, регионалном или локалном нивоу, Канцеларија за локални економски развој пружа бесплатне консалтинг услуге за заинтересоване грађане и постојеће предузетнике. Програм „Покрени се за посао“ помаже људима који желе да покрену или унапреде сопствени бизнис. Сви грађани са добром пословном идејом из целе Србије могу да постану корисници овог програма. Путем овог програма, који спороводи удружење грађана ЕНЕКА из Ниша, компанија Пхилип Моррис додељује бесповратна средства до 200.000 динара за куповину неопходне опреме за покретање малих и породичних предузећа. Осим средстава за куповину опреме, будућим предузетницима су обезбеђене пословне и стручне обуке, као и стална саветодавна помоћ од стране економских стручњака. У последње четири године, у оквиру програма је основано или унапређено 278 малих породичних предузећа на територији целе Србије, чиме је омогућено запошљавање око 1.000 људи.
Детаљније о конкурсу погледајте овде.

Информације телефоном на 018/240-306 и 018/528-228 од понедељка до петка од 08 до 16 часова или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.