slideshow04

Награде за прибојску "Чаршију"

На протеклој Окружној смотри аматерског драмског стваралаштва која је одржана у Бајиној Башти, представа Аматерске позоришне сцене из Прибоја под редитељском палицом Милорада Микија Дамјановића остварила је запажен успех, али и освојила четири значајне награде за прибојско позориште.

Селекторка Окружне смотре Милица Гојковић, глумица "Атељеа 212" одабрала је две најбоље представе које ће представљати Златиборски округ на Међуокружној смотри аматерских позоришта Западне Србије. У питању су представе " Дрво живота" Компас студија из Ужица у режији Радована Терћи Јовичића и "Чаршија" Аматерске позоришне сцене из Прибоја, редитеља Милорада Дамјановића.

Одлуком селекторке Смотре, "Чаршија" је осим пласмана у већи ранг добила и награде за најбољу главну женску улогу, која је припала Драгани Видаковић, најбоља женска епизодна улога Милица Ожеговић, најбоља мушка епизодна улога Саша Бјелић, а ту је и награда за најбољу музику за коју су у представи "Чаршија" били задужени Гојко и Микица Станишић.

С.М.

carsija dom kulture