slideshow04

У Сјеверину код Прибоја отворена хладњача капацитета 500t

У недељу 21. јуна свечано је отворена још једна хладњача јагодичастог воћа фирме "Југотрејд" из Ариља на територији општине Прибој. Након отварања хладњаче у Забрњици протекле недеље, отворена је друга по реду хладњача овог типа и самим тим једна од најмодернијих у окружењу, овај пут у месној заједници Сјеверин.

Хладњачу је свечано отворио председник општине Прибој, Лазар Рвовић у присуству свог заменика и сарадника, инвеститора, представника месне заједнице Сјеверин и заинтересоване јавности, након чега је хладњача стављена у функцију. Ради се хладњачи капацитета 500 тона, 20 тона замрзавање за 24 сата, а сам објекат направљен је на парцели у власништву инвеститора, који је инвестирао велика средства у грађевинске радове и опрему ове модерне хладњаче. Председник општине Прибој захвалио се у име грађана и локалне самоуправе на реализацији једног оваквог пројекта у општини Прибој.
Инвеститор се захвалио локалној самоуправи на ефикасности и доброј сарадњи у смислу брзог добијања грађевинске дозволе која је издата у року од 7 дана.
Отварањем још једне хладњаче јагодичастог воћа на територији општине Прибој, која је одувек имала проблем са недостатком складиштених објеката за малину и друго јагодичасто воће, "Југотрејд" из Ариља обезбедиће бољи пласман прибојске малине на тржишту, али и мотивисати друге да уђу у исти бизнис са прибојском малином.

hladnjaca sjeverin