slideshow04

Канцеларија за младе добила новог координатора

Прибојска канцеларија за младе, која је основана од стране општине Прибој, како би се бавила обезбеђивањем услова за активно укључивање младих у живот и рад друштвене заједнице, оснаживањем младих, пружањем подршке организовању различитих друштвених активности младих, данас је добила новог координатора.

Нови координатор биће Немања Ђуровић и исти је постављен на предлог досадашњег, Емира Вражалице, коме је данас престао радни однос у прибојској КЗМ. Вражалица је у разговору са председником општине Прибој Лазаром Рвовићем, истакао након дугогодишњег рада у Канцеларији, да је задовољан стањем у коме је оставља, а посебно Омладински центар, који је већ две године центар омладинске политике у Прибоју и региону.

Нови координатор је дугогодишњи волонтер КЗМ и упућен је у сва дешавања на омладинском локалном нивоу, а исти је изузетно мотивисан за сарадњу са младима и учење истих креативном испољавању и деловању у Прибоју. Канцеларија за младе општине Прибој отворена је септембра 2012. године и иста представља везу између младих и локалне самоуправе, односно постоји како би једно тело заступало различите интересе младих. Рад канцеларије је више пута препознат као добар и позитиван, што довољно говори да је Прибој град креативних и перспективних младих људи, који су главна покретачка снага развоја сваког друштва.

С.М.

kzm kustendorf