slideshow04

Дом културе "Пиво Караматијевић" - Репертоар филмова

20.06.2016. (понедељак) - "У ПОТРАЗИ ЗА ДОРИ" (синхронизован) 3Д цртани у 18 сати

20.06.2016. (понедељак) - "WARCRAFT – ПОЧЕТАК" 3Д у 20 сати

 

warcraft-the-beginning

 

 

20.06.2016. (понедељак)

"У ПОТРАЗИ ЗА ДОРИ" (синхронизован) 3Д цртани у 18 сати


Кад се Дори изненада сети да има породицу која је можда тражи, овај трио ће кренути на узбудљиву авантуру преко океана до калифорнијског престижног Поморског института, рехабилитационог центра и акваријума. У покушају да нађе своју маму (Нела Михајловић) и оца (Бане Зеремски), Дори ће потражити помоћ од три најинтригантнија становника Поморског института: Хенка (Предраг Ејдус), свадљиве хоботнице која често бежи запосленима; Бејлија (Срђан Тимаров), белуга кита који је убеђен да су му вештине ехолокације у квару; и Наде (Јелена Тркуља), кратковиде кит ајкуле. Док се вешто буду кретали кроз замршене унутрашње радње Поморског института, Дори и њени другари ће открити чари својих мана, другарства и породице.

УЛАЗ: 250,оо дин.

u-potrazi-za-dori

 


20.06.2016. (понедељак)

"WARCRAFT–ПОЧЕТАК" 3Д у 20 сати

 

Из студија Legendary Pictures и Universal Pictures stiže стиже „Warcraft: Почетак“, епска авантура о сукобу насталом због судара светова заснована на светском феномену Blizzard Entertainmenta.
Мирно царство Азерота стоји на ивици рата кад се њихова цивилизација суочи са неустрашивом расом освајача: Орк ратници беже из свог дома који је на рубу пропасти и желе да колонизују други свет. Кад се портал отвори да споји ова два света, једна војска се суочава са уништењем, а друга са нестанком. Са ове две зараћене стране, два хероја ће кренути један на другог, а то ће одредити судбину њихових породица, њиховог народа и њиховог дома. Тако почиње спектакуларна сага о моћи и жртвовању у којој рат има много лица и где се свако бори за нешто.

Глумци: Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell, Ben Foster, Dominic Cooper
Режисер: Duncan Jones

УЛАЗ: 250,оо дин

warcraft-the-beginning