slideshow04

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање проjеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Прибој у 2016. години

Предмет овог Конкурса је избор пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања који ће бити суфинансирани средствима из буџета општине Прибој  за 2016. годину.

Ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања Општина Прибој обезбеђује из свог буџета средства за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања
у укупном износу од 6.000.000,00 динара.
Средства која се расподељују на основу спроведеног јавног конкурса, расподељују се у складу са правилима о додели државне помоћи.
Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 100.000,00 динара, а највећи износ средстава по пројекту износи 4.000.000,00 динара.
Конкурс се расписује за суфинансирање пројеката чија реализација траје до 31.12.2016. године.
Под пројектом се подразумева заокружена програмска целина или део целине (жанровска и временска), којом се доприноси остваривању јавног интереса у области јавног информисања.
Намена Конкурса је суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања, који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању грађана општине Прибој, слободном развоју личности и заштити деце и младих, развоју културног и уметничког стваралаштва, развоју образовања, науке, спорта и физичке културе, заштити животне средине и здравља људи, подстичући разноврсност медијских садржаја, слободe изражавања идеја и мишљења, што доприноси задовољавању потреба грађана за информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације, као и подизање квалитета информисања особа са инвалидитетом и припадника националних мањина.

 

Јавни позив можете преузети овде.
Образац 1.1 преузмите овде.
Образац 1.2 преузмите овде.
Образац 2 преузмите овде.