slideshow04

Повезивање Прибоја и Јагодине

Прибој и Јагодина у будућности ће размењивати искуства у привлачењу инвестиција и развоја туризма, договорено је јуче у Јагодини, приликом прве званичне посете том граду.

На састанку уприличеном у кабинету председника Скупштине града Јагодина постављени су оквири будуће сарадње два града у више области. У име града Јагодина састанку су присуствовали градоначелник Ратко Стевановић и председник Скупштине града Драган Марковић, а у име општине Прибој Стефан Србљановић, члан Општинског већа задужен за информисање и међународну сарадњу. Том приликом било је речи о односима два града, унапређивању сарадње и могућим пројектима.
„Разговарали смо о односу према инвеститорима – од промоције потенцијала, првих интересовања, до самог започињања производње. Очигледно је да је Јагодина једно од места где се Србија најбрже развија, тако да ће њихова искуства и контакти бити од великог значаја за нас, посебно ако узмемо у обзир заинтересованост коју су данас показали јагодински званичници.“, рекао је Србљановић.
Договорен је сусрет делегација општине Прибој и града Јагодина већ у првој поовини октобра, где ће централна тема бити разматрање наших привредних потенцијала, као и проналажење модалитета за довођење инвеститора.

povezivanje-priboja-i-jagodine