slideshow04

"Бисер Бојане" у Дому културе "Пиво Караматијевић"

Нови филм "Бисер Бојане", редитеља Милана Караџића, комедија са малом дозом акције, која осваја биоскопску публику широм земље, стигао је у Прибој. Пројекције су заказане за понедељак, 20. фебруар, од 18:00 и 20:00 h.

Biser Bojane

Нови филм редитеља Милана Караџића и продуцената Милутина Миме Караџића и Драгана Ђурковића "Бисер Бојане" доноси нам причу о Ђорђу Поповићу, младом лекару из Београда, који добија анонимни позив да упозна оца. У том тренутку Ђорђе верује да му је отац мртав, али ипак одлучује да се упусти у потрагу за сопственим идентитетом. Он одлази у Црну Гору и успут упознаје Лолу, младу кајтерку и ћерку полицијског инспектора, која путује на Аду Бојану.

Никола Поповић, након вишегодишње робије излази из затвора у Трсту и одлази на кратко у Црну Гору, по сакривене дијаманте, давно опљачкане у европским јувелирницама. Николу очекује "врућ" дочек полиције и бивших партнера заинтересованих за дијаманте, спреман је на све али не и на сусрет са сином након двадесетпет година. Са друге стране, Ђорђе, који очекује сусрет са оцем, не очекује да ће му се на овом путовању догодити љубав. Никола се не сналази у улози оца и жели што пре да се врати у Трст, да се врати старом начину живота. Сплет догађаја, каламбур током јурњаве за дијамантима, а посебно љубав према сину, ће пресудно утицати да Никола остане на Ади Бојани и започне нови живот.

Главне улоге Ђорђа и Лоле поверене су младим глумцима Славену Дошлу и Вањи Ненадић, док оца Николу Поповића тумачи легендарни Мима Караџић. Осим њих у овом остварењу појављују се и: Андрија Милошевић, Младен Нелевић, Мира Бањац, Дубравка Дракић, Емир Ћатовић, Христина Поповић, Оливера Бацић, Ана Сакић, Миодраг Крстовић и многи други.

Улаз 250 динара.