slideshow04

Пријем младог атлетичара Милоша Раовића

Поводом сјајних резултата младог прибојског атлетичара, Милоша Раовића, данас је у име општине Прибој, председник Лазар Рвовић угостио овог младог атлетичара. Пријему у кабинету председника Општине, присуствовао је и помоћник председника за омладину и спорт, Мирослав Буквић и представници медија.

У сусрет предстојећем Сениорском првенству Србије, које ће се одржати у суботу 15. јуна у Сремској Митровици, као и Европском јуниорском првенству у атлетици у Италији, које ће се одржати од 18. до 21. јула 2013. године, Милош се налази на припремама на Златару заједно са браћом Огњеном и Комненом Цвијовић под вођством тренера Влада Пивљанина. Председник општине Прибој, изразио је спремност локалне самоуправе да помогне Милоша Раовића у свим такмичењима, финансијски и у опреми, па и ван редовних активности Атлетског клуба. Он је похвалио досадашње резултате прибојских атлетичара и Милоша Раовића, уз наду да ће већ следеће године Прибој добити тартан стазу, обзиром да је финансирање исте, најављено из Министарства. Уз пригодан и симболичан поклон, као и финансијску стимулацију од 30.000 динара, које је предао Милошу Раовићу, председник је честитао на свим досадашњим резултатима, оцењујући да ће име Милоша Раовића бити познато и ван граница, не само Прибоја већ и Србије. Милош Раовић се захвалио у своје лично име, у име Атлетског клуба Фап, председнику општине, његовом помоћнику Крсту Јањушевићу на несебичној подршци и залагању за клуб које је показао као председник клуба и обећао још боље резултате и нове рекорде.
Подсећања ради, на квалификацијама Купа Србије за сениоре у Крагујевцу, Милош Раовић истрчао је у дисциплини 400m са резултатом 46,98s (тада је то био други резултет у Европи за јуниоре), а у финалу купа био је други са резултатом 47,15s. Такође је освојио и друго место у дисциплини 200m са резултатом 22,22s.
milos raovic kod predsednika 1
milos raovic kod predsednika 2