slideshow04

Оглас: „Индустријску паркови“ д.о.о. Прибој

Предузеће „Индустријски паркови“ д.о.о. Прибој објављује јавни позив свим правним лицима регистрованим за откуп секундарних сировина за продају доле наведених предмета продаје:

1. Отпадни Алуминијум (стара Алуминијумска столарија),
2. Отпадно гвожђе,
3. Отпадни лим дебљине 1 mm ( стари кровни покривач).
у виђеном стању, путем достављања затворених понуда, уз обавезу купца за откуп комплетне количине предмета продаје за који је достављена понуда.
У понуди је неопходно доставити понуђену откупну цене по једном килограму за сваки од горе наведених елемената продаје, дефинисану на 3 (три) децимале, за који је понуђач заинтересован, са назначеним роком реализације откупа.
Понуде доставити путем поште у затвореној коверти на адресу :
„Индустријску паркови“ д.о.о. Прибој
ул. Слободна зона, Рача бб. 31330 Прибој
са назнаком „За комисију. Не отварати пре истека јавног позива“.
Рок за достављање понуда је 26. Јануар 2018. године до 12 часова.
Предмет продаје може се видети сваког радног дана за време трајања јавног позива у периоду од 7 до 15 часова у предузећу „Индустријски паркови“ д.о.о. Прибој, које се налази на адреси Слободна зона, Рача бб. 31330 Прибој. За све додатне информације можете нас контактирати путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или путем телефона +381 33 24 49 249.
Начин плаћања предмета продаје је 100% авансно.
Отварање достављених понуда биће обајвљено 26. Јануара 2018. године у просторијама предузећа „Индустријски паркови“ д.о.о. Прибој, са почетком у 12 часова. Отварању понуда могу присуствовати представници правних лица који су доставили понуду за откуп предмета продаје у горе наведеном року.