slideshow04

Oglas: „Industrijsku parkovi“ d.o.o. Priboj

Preduzeće „Industrijski parkovi“ d.o.o. Priboj objavljuje javni poziv svim pravnim licima registrovanim za otkup sekundarnih sirovina za prodaju dole navedenih predmeta prodaje:

1. Otpadni Aluminijum (stara Aluminijumska stolarija),
2. Otpadno gvožđe,
3. Otpadni lim debljine 1 mm ( stari krovni pokrivač).
u viđenom stanju, putem dostavljanja zatvorenih ponuda, uz obavezu kupca za otkup kompletne količine predmeta prodaje za koji je dostavljena ponuda.
U ponudi je neophodno dostaviti ponuđenu otkupnu cene po jednom kilogramu za svaki od gore navedenih elemenata prodaje, definisanu na 3 (tri) decimale, za koji je ponuđač zainteresovan, sa naznačenim rokom realizacije otkupa.
Ponude dostaviti putem pošte u zatvorenoj koverti na adresu :
„Industrijsku parkovi“ d.o.o. Priboj
ul. Slobodna zona, Rača bb. 31330 Priboj
sa naznakom „Za komisiju. Ne otvarati pre isteka javnog poziva“.
Rok za dostavljanje ponuda je 26. Januar 2018. godine do 12 časova.
Predmet prodaje može se videti svakog radnog dana za vreme trajanja javnog poziva u periodu od 7 do 15 časova u preduzeću „Industrijski parkovi“ d.o.o. Priboj, koje se nalazi na adresi Slobodna zona, Rača bb. 31330 Priboj. Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona +381 33 24 49 249.
Način plaćanja predmeta prodaje je 100% avansno.
Otvaranje dostavljenih ponuda biće obajvljeno 26. Januara 2018. godine u prostorijama preduzeća „Industrijski parkovi“ d.o.o. Priboj, sa početkom u 12 časova. Otvaranju ponuda mogu prisustvovati predstavnici pravnih lica koji su dostavili ponudu za otkup predmeta prodaje u gore navedenom roku.