slideshow04

Нови метри асфалта у насељу Пања Глава

Захваљујући лепом времену у децембру, житељи прибојског приградског насеља Пања Глава, ових дана добили су нове метре асфалта.

Из правца Старог Прибоја асфалтирана је деоница пута од 300 метара, ширине три метра. Асфалтна трака стигла је до врха Пање Главе, чиме је савладан велики успон и омогућен својеврсни кружни ток житељима овог приградског насеља.

И ова деоница је из прошлогодишњег програма, који се захваљујући продужетку грађевинске сезоне, све више реализује, а средства је обезбедила општина Прибој. Задовољство грађана је немерљиво и са једне и са друге стране овог превоја, одакле се, као на длану, виде оба дела Прибоја.

Нови метри асфлта омогућили су и адекватан прилаз до летос уређеног излетишта на самој Пањој Глави, где су постављене и клупе за одмор али и парковски мобилијар, изграђен и спортски терен, за најмлађе, за рекреативце али и спортисте, и пре свега излетнике, јер се одавде са идеалне коте и истинске зелене оазе столетних борава, уз свеж ваздух, ужива и у предивном погледу, како на околину, тако и на оба дела града.