slideshow04

Прелиминарна ранг листа студената који су поднели захтев за помоћ из буџета општине Прибој

Прелиминарну листу студената можете преузети овде.

Према Закључку Општинског већа општине Прибој из средстава буџета општине Прибој планирана је додела помоћи за 100 (сто) материјално најугроженијих студената чија просечна примања не прелазе 10.000,00 РСД по члану породице, у износу од 5.000,00 месечно, у трајању од 7 месеци.
Прелиминарном ранг листом обухваћени су сви подносиоци захтева за помоћ и рангирани, од броја 1 закључно са бројем 259, на основу прописаног материјалног услова, а на основу података достављених уз захтев за доделу помоћи.
Подносиоци захтева који су остварили право на кредит или стипендију из буџета РС су посебнио означени, као и подносиоци захтева у посебном статусу, односно подносиоци захтева који студирају ван територије Републике Србије за које месечни просек по члану породице није ни исказан. Коначни статус истих биће утврђен у складу са Закључком о пружању новчане помоћи студентима
високошколских установа у 2013. години.

ПРАВНА ПОУКА: На Прелиминарну ранг листу подносилац захтева може уложити приговор Општинском већу у року од три дана од дана истицања исте.