slideshow04

Завршена прва фаза радова на изградњи Рибарског насеља на Потпећком језеру

Јуче су завршени радови на првој фази изградње Рибарског насеља на Потпећком језеру, који се спроводе у оквиру пројекта "Рибарско насеље на Потпећком језеру", са којим је Туристичка организација Прибој конкурисала код Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

На тендеру који је Туристичка организација Прибој расписала за изградњу овог комплекса, посао је добило предузеће Г.Р. "Ровчанин Инжењеринг" д.о.о. из Пријепоља, а вредност радова је 4.663.890 динара са ПДВ-ом, након одлуке о додели уговора која је донета 11. септембра. У првој фази завршено је постављање бунгалова, дела мобилијара, тоалета као и довод струје и воде. У следећој фази радова планирана је изградња великог визиторског центра, ограђивање целокупне површине насеља, уређење рибарске стазе и набавка чамаца. Друга фаза радова очекује се у периоду март-април 2018. године, а отварање насеља у мају месецу, када ће и званично почети са радом.

Изградњом Рибарског насеља на Потпећком језеру биће обогаћена туристичка понуда Прибоја, а грађани ће добити место за окупљање риболоваца и љубитеља боравка у природи.

ribarsko naselje I faza