slideshow04

Најава: Саобраћајно-образовни час "Пажљивкова правила у саобраћају"

У организацији Савета за безбедност саобраћаја општине Прибој, у среду 25. априла 2018. године, биће одржан саобраћајно-образовни час "Пажљивкова правила у саобраћају", који ће одржати представници Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије.

Час ће бити одржан у 12 часова у Великој сали Дома културе, а намењен је деци предшколског узраста и деци која похађају први разред основних школа, са територије општине Прибој. Представници Агенције за безбедност саобраћаја донеће поклоне за децу и реализовати представу. Такође, овом приликом ће и Савет за безбедност саобраћаја Прибој поделити деци ретрорефлектујуће трегере који се користе да би били уочљивији у саобраћају.

Такође, истог дана са почетком у 13 часова и 30 минута, планиран је састанак у вези јачања капацитета Тела за координацију послова безбедности саобраћаја на подручју општине Прибој, односно састанак са свим субјектима који делују у систему безбедности саобраћаја (председник општине, одељења у оквиру општине за послове саобраћаја и образовања, управљачи локалних путева, представници саобраћајне полиције, службе хитне медицинске помоћи, невладиног сектора – канцеларија за младе, директори образовних институција, представници ауто школа и медија).

pazljivko najava 2018