slideshow04

Наставак изградње Рибарског насеља на Потпећком језеру

У понедељак 7. маја започет је наставак последње фазе изградње Рибарског насеља на Потпећком језеру, туристичко-спортског комплекса, намењеног љубитељима природе и риболова.

Радови који ће трајати 50 календарских дана, вредности су 3.539.734 динара без ПДВ-а, а на тендеру је за извођача изабран Горан Вучићевић п.р. "Вучкомонт" из Прибоја. Изградњу Рибарског насеља финансира Министарство трговине, туризма и телекомуникација, а након што насеље постане компактна целина, послужиће као место на коме ће рибари и љубитељи природе имати све неопходне услове за боравак.

Предвиђено је постављање још два бунгалова и њихово комплетно опремање, постављање додатног мобилијара, набавка рибарских чамаца и мултифункционалних понтона, као и постављање расвете од Рибарског насеља до магистралног пута.

Изградњом овог својеврсног комплекса на Потпећком језеру, биће обогаћена туристичка понуда Прибоја, и стављени у употребу природни потенцијали и лепоте овог краја, а љубитељима риболова и природе понуђен адекватан садржај за окупљање и боравак у природи.

nastavak izgradnje ribarskog naselja